slider2

De Zeilmakerij
Zeilmakerij Werkendam bestaat al meer dan 25 jaar en heeft haar assortiment en expertise over de afgelopen jaren uitgebreid om zo verschillende facetten van de markt te kunnen bedienen.

De vestiging van Zeilmakerij Werkendam (in Werkendam) heeft genoeg ruimte voor enkele goed geoutilleerde werkplaatsen voor de verschillende takken van sport, zoals het bewerken van zeilen van materialen als pvc zeildoek, PE zeildoek, Mesh gaasdoek, folies, nylon samenstellingen en windschermen. Voor al deze materialen geldt dat de afwerking gebeurt door middel van stikken, föhnen of hoogfrequent lassen.

Zeilmakerij – buitendienst
Naast een team ervaren zeilmakers beschikken wij over een buitendienst die op verzoek uw nieuwe opdracht zal inmeten. U kunt het gebruik van diverse materialen bespreken en op verzoek ook samples van deze materialen bekijken. Wanneer u een product bestelt dat ook gemonteerd dient te worden, is het mogelijk dit door onze buitendienst te laten verzorgen. Producten die na verloop van tijd beschadigd zijn geraakt kunnen ook gerepareerd worden door onze buiten dienst. Vaak kunnen de reparaties zelfs op locatie worden uitgevoerd.

Scherpe Prijzen + Garantie
Bij Zeilmakerij Werkendam kunt u terecht voor alle mogelijke zeildoeken en producten op maat. Ons zeilmakerij team beschouwt het als een uitdaging om voor u een kwalitatief hoogwaardig product te maken en dat tegen zeer scherpe prijzen.

Onze zeilmakerij staat achter haar producten. Dit betekend dus ook dat we garantie geven op stik-las en föhnfouten en eventuele materiaalfouten. Zo bent u er van verzekerd dat u altijd het juiste zeil ontvangt dat nog jaren lang mee gaat!